EXCELLENT INTERIEURADVIES VOOR TILBURG

We doen het allemaal wel eens, her en der meningen vragen over ons interieur. Vaak wordt er met die meningen weinig tot niets gedaan, omdat het u in Tilburg niet altijd perspectief oplevert. Met professioneel interieuradvies van Kees van Strijdhoven wordt dat heel anders. Wij realiseren samen met u uw droomwensen voor in huis. Ook voor zakelijk interieuradvies zijn zonder meer uw juiste professional.

WAT WE TILBURG TE BIEDEN HEBBEN IN INTERIEURADVIES

Wanneer u kiest voor uitstekend interieuradvies van Kees van Strijdhoven, bent u ervan verzekerd dat het juiste in huis haalt, letterlijk en figuurlijk. Onze showroom vindt u in ons historische pand in Oisterwijk. In een voormalig schoenenfabriek hebben we tal van mogelijkheden gecreƫerd, evenals op onze patio. Op deze manier maken we de beleving voor u in Tilburg levend. Maak kennis met onze beleving en uw realiteit in interieuradvies.

INTERIEURADVIES VOOR TILBURG, BINNEN EN BUITEN

Zowel binnenshuis als buitenshuis zijn wij voor u in te schakelen met interieuradvies. We willen samen met u het optimale uit uw huis en tuin in Tilburg halen middels ons interieuradvies. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze indrukwekkende showroom om te zien hoe wij interieuradvies in de praktijk brengen voor u in Tilburg.