INTERIEURARCHITECT VUGHT

Uw interieurarchitect in omgeving Vught vindt u bij Huis van Strijdhoven. Met zijn jarenlange ervaring kan hij u uitstekend helpen bij het inrichten en decoreren van uw woonkamer, slaapkamer of uw hele woning. Met zijn vernieuwende ideeën verrast hij u positief. Een interieurarchitect helpt van A tot Z bij het proces en zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Geheel op basis van uw wensen natuurlijk.

INTERIEURARCHITECT KEES VAN STRIJDHOVEN

Wenst u een woon- of werkomgeving waar u zich helemaal thuis voelt? En daarnaast een eigen signatuur heeft? En een interieur dat luxe uitstraalt en van onmiskenbare stijl is? Dan is Kees van Strijdhoven degene die u zoekt! Comfort, balans, sfeer en eigenheid zijn de kernwaarden waar Kees van Strijdhoven voor staat. Hij maakt een ontwerp dat perfect bij uw identiteit en de ruimte past. En dat natuurlijk helemaal op basis van uw persoonlijke wensen. Als interieurarchitect adviseert hij u graag zodat u de juiste keuzes maakt.

INTERIEURARCHITECT VOOR UW WOON- OF WERKOMGEVING IN VUGHT

Huis van Strijdhoven kan u uitstekend helpen om uw woon- of werkomgeving te optimaliseren. Vele particulieren en bedrijven uit omgeving Vught gingen u al voor. Wij begrijpen als geen ander wat echt thuiskomen is. Thuiskomen in een prettige omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast werken werknemers fijner in een prettige werkomgeving. Dit zal de werksfeer ten goede doen. Ook klanten zullen de fijne omgeving ervaren en daardoor sneller overgaan tot verkoop. Dus niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht.

UW INTERIEUR INRICHTEN OF HERINRICHTEN IN OMGEVING VUGHT?

Bij Huis van Strijdhoven helpen we u graag bij het inrichten of herinrichten van uw woning in omgeving Vught. Door de jarenlange ervaring van Kees van Strijdhoven voorzien we mogelijke valkuilen en bekijken we mogelijkheden om het ontwerpproces professioneel te begeleiden. We plannen meerdere sessies in, zodat we uw dromen en wensen kunnen waarmaken. Neem nu contact op voor het maken van een afspraak.