ADVIES IN MEUBELS VOOR TILBURG

Advies in meubels, dat hoeft u niet alleen te kunnen krijgen bij de massa winkelconcepten, die u ook overal zo veel ziet. U kunt ook persoonlijk en uiterst professioneel bijgestaan worden door de specialisten in hart en nieren, Kees van Strijdhoven. Wij zijn voor Tilburg erg dichtbij te vinden en we beschikken over werkelijk een prachtige showroom op, die op alle vlakken tot de verbeelding spreekt. Bij Kees van Strijdhoven zijn wij als binnenhuisarchitect gespecialiseerd in het advies in meubels en wat wij u en uw woning past.

VERSTAND VAN MEUBELS VOOR TILBURG

Door onze voorliefde voor interieur en meubels, weten we als geen ander hoe we de maximale schoonheid en ruimte uit uw leefomgeving kunnen halen. Ons advies in meubels kan zowel zakelijk als particulier geraadpleegd worden, dus we zijn voor Tilburg van alle markten thuis als het professionaliteit betreft.

NEEM VANUIT TILBURG EEN KIJKJE BIJ ONZE MEUBELS

In ons historische pand, een voormalig schoenenfabriek, ziet u wat voor karakter meubels in de juiste setting kunnen hebben. Het draait allemaal om het oog hebben voor de juiste combinaties en afwegingen. Ook voor meubels buitenshuis kunt u uit Tilburg bij ons terecht, op onze patio vindt u verschillende, smaakvolle opstelling voor in uw tuin of buitenhuis.