Wij geven graag betekenis aan uw interieur!

Over ons

Kees van Strijdhoven

Sinds de oprichting van Huis van Strijdhoven in 2000, richt Kees zich op het ontwerpen en creëren van luxe interieurs. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een zeer uitgebreide kennis van materialen, texturen en verhoudingen. Deze kennis komt tot uiting in de vele interieurs die de afgelopen jaren zijn ontworpen. Kees vindt het erg belangrijk om een ontwerp af te stemmen op de wensen van de klant en te komen tot een ontwerp dat hun persoonlijkheid weerspiegelt. Persoonlijke benadering en begeleiding staan centraal bij Kees.

Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij.

Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Ik kijk er naar uit U te ontmoeten.

Lonneke Smulders

Met een achtergrond in Projectleiding interieur en exterieur en interieurvormgeving: interieur & architectuur, werkt Lonneke als interieurontwerper nauw samen met Kees om voor een georganiseerde, volledige cyclus van projecten te zorgen. Lonneke houdt hierbij de laatste ontwikkelingen en trends nauwgezet in de gaten. Haar voorliefde voor lifestyle, trends en architectuur komen tot uiting in haar ontwerpen die met veel oog voor detail, afwerking en styling worden gecreëerd. Lonneke is gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen en het creëren van 3D visualisaties om een echte beleving te realiseren.

Ik wil graag uw dromen verwezenlijken en overtreffen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.

Mijn naam is Lonneke Smulders, interieurontwerper. Ik zie uit naar onze samenwerking.

Team Huis van Strijdhoven

Maud

Interieurarchitect i.o.

Aya

Interieurontwerper

Julia

Marketing

Vacature

Junior interieurontwerper/interieurarchitect

Onze werkwijze

In samenwerking met collega Lonneke Smulders creëert Kees van Strijdhoven luxe interieurs die elegant, sfeervol en rustgevend zijn. Met 20 jaar ervaring en veel passie voor het ontwerpen van luxueuze interieurs, in combinatie met ‘Brabantse’ nuchterheid, staan uw woonwensen centraal. Onze ontwerpen zijn er op gericht om een totaaloplossing te bieden voor uw woning, buitenverblijf of kantoor. Van interieurontwerp en ruimtelijke planning tot het creëren van het lichtplan, vloer- en wandafwerkingen en van op maat gemaakt meubilair tot de styling. Bij Huis van Strijdhoven staan we bekend om onze aandacht voor detail, kwaliteit, verfijndheid en persoonlijke benadering.

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen en daarom doorlopen wij in onze samenwerking verschillende fases:

Oriënterend gesprek

Wij bieden altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek aan waarin wij uw wensen kunnen bespreken. Direct een afspraak inplannen?

1.Concept interieurontwerp

In het concept komen wij tot een eerste opzet met schetsontwerpen. Het moodboard geeft daarbij houvast voor het verdere project!

2.Definitief interieurplan

In het definitieve plan ontvangt u de technische tekeningen, 2D tekeningen en een 3D visualisatie van het project.

3.Lichtplan, vloer- en wandafwerking, meubilair, kleur en stof advies

4. Uitvoering

In samenwerking met een professioneel team, inclusief projectontwikkelaars, (onder) aannemers, (tuin) architecten, interieurbouwers en ingenieurs

5.Begeleiden en controleren van het project

6.Styling en oplevering

Het totaalinterieur wordt in detail nagelopen en als puntjes op de ‘ï’, zorgen we ervoor dat uw interieur volledig wordt afgestyled in sfeer