Penthouse Eindhoven

In de stad van innovatie, Eindhoven, ligt dit prachtige, ruime penthouse omgeven door groen. Het wooncomplex bevindt zich in het Standswandelpark, wat het gevoel geeft van wonen in een exclusieve tuin. De opdracht was om een open karakter te creëren waardoor het gevoel van een loft werd bewerkstelligd. Voor alle ruimtes hebben we een op maat gemaakte inrichting getekend. Het penthouse beschikt over een zeer ruim balkon met een 270° graden spectaculair uitzicht over het park. 

Geïnspireerd door de groene ambiance, hebben we natuurlijke tinten laten weerspiegelen in het interieur en een ontwerp ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de bewoner. De op maat gemaakte roomdivider/kastenwand midden in de ruimte, zorgen voor een ruimtelijke sfeer en een loftachtig uitstraling. Door de materiaalkeuze en stoffering lopen de diverse ruimtes vloeiend over in elkaar en door gebruik te maken van interieurbouw zorgen de op maat gemaakte meubelen voor een functionele en sfeervolle uitstraling.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?